Supper User

december 29, 2023
Gepubliceerd in Nieuws
Getagged onder

Bekijk Foto's 2023

december 25, 2023
Gepubliceerd in Nieuws
Getagged onder

Einduitslag kasteelloop 2023

januari 08, 2023
Gepubliceerd in Nieuws
Getagged onder

Foto's 2022

december 27, 2022
Gepubliceerd in Nieuws
Getagged onder

Einduitslag kasteelloop 2022

november 14, 2022
Gepubliceerd in Nieuws
Getagged onder

Kasteelloop 2022

Kasteelloop 2022

 

Na twee alternatieve edities zijn we blij te melden dat de Kasteelloop dit jaar weer doorgaat zoals we gewend zijn. We hopen dan ook iedereen op tweede kerstdag weer in de Kasteelse Bossen te mogen verwelkomen.

De inschrijving is inmiddels geopend, dus schrijf je snel in via www.inschrijven.nl.

Net als voorgaande jaren zal de inschrijving voor junioren weer gratis zijn.

 

Het schema ziet er als volgt uit:

10:00 1km (junioren t/m 9 jaar)

10:15 2km (junioren 10 t/m 15 jaar)

10:45 5km

11:30 10km

januari 11, 2022
Gepubliceerd in Nieuws
Getagged onder

Einduitslag kasteelloop 2021

Eindstand 2021 bekend!

 

Ondanks dat de Kasteelloop dit jaar niet door kon gaan zijn wij ontzettend trots dat er zoveel fanatiekelingen naar de Kasteelse Bossen zijn gekomen om aan deze Strava-editie mee te doen. En dit allemaal heeft geresulteerd in de onderstaande klassementen.

Bij de dames is het Melanie de Munnik die de snelste tijd heeft neergezet, gevolgd door Roos van den Munckhof en Judith Heijnen!

Het klassement bij de heren werd vanaf dag één geleid door Stijn Arts en door zijn tijd nog een keer te verbeteren wist hij de eerste plaats in de einduitslag veilig te stellen. Stijn wordt in het klassement gevolgd door Jarno Albers en Kay Peeters.

Allen van harte gefeliciteerd, neem even contact met ons op en dan zorgen wij dat de prijzen, gesponsord door Het LoopCentrum, bij jullie terecht komen!

Dan mogen we onder alle deelnemers ook nog een prijsje verloten, en de winnaar hiervan is Pascal Lucker! Gefeliciteerd Pascal, neem ook even contact met ons op.

Rest ons enkel nog iedereen te bedanken voor zijn inzet en enthousiasme, en Joop Zanders bedankt voor het bijhouden van de bewegwijzering. Iedereen de beste wensen, en hopelijk zien we jullie allemaal volgend jaar op tweede kerstdag!

 

 

december 28, 2021
Gepubliceerd in Nieuws
Getagged onder

Derde tussenstand bekend!

De kerstdagen zitten er helaas alweer op, maar jullie hebben niet stilgezeten! Het klassement is aardig gevuld de afgelopen dagen, en vooral op de vertrouwde tweede kerstdag werden er veel tijden genoteerd.

Al deze nieuwe tijden (tot en met 26 december) zijn terug te vinden in het onderstaande klassement. Komende week zullen we regelmatig de tussenstand delen zodat de klassementsleiders op de hoogte zullen zijn van mogelijke verbeteringen.

Daarnaast mogen we ook net na de kerstdagen nog wat cadeautjes gesponsord door Het Loopcentrum uitdelen, en de winnaars hiervan zijn Jaimy Claessens en Ron Beurskens! Van Harte gefeliciteerd, neem even contact met ons op en dan zorgen we dat de prijsjes bij jullie terecht komen.

Rest ons enkel nog om iedereen veel succes te wensen deze laatste week van de Kasteelloop!

december 21, 2021
Gepubliceerd in Nieuws
Getagged onder

Tussenstand kasteelloop 20-12-21

Tweede tussenstand!

 

Een week met wederom prachtige tijden leidt tot de onderstaande tussenstanden. We hebben een nieuwe snelste tijd bij de vrouwen en daarnaast zijn er ook al een aantal tijden uit het vorige klassement aangescherpt met een tweede poging!

Om de deelnemers te belonen voor hun vroege deelname verloten we alvast een kleine prijs gesponsord door Het Loopcentrum, en de winnaar hiervan is Peter Keijsers! Gefeliciteerd Peter, neem even contact met ons op, dan zorgen we dat de prijs bij jou terecht komt.

Rest ons enkel nog iedereen aan te moedigen om ook deze week weer lekker te gaan lopen, houd wel afstand, vermijd groepsvorming, en geniet vooral van de mooie omgeving!

 

december 14, 2021
Gepubliceerd in Nieuws
Getagged onder

Eerste tussenstand online kasteelloop 2021

Eerste tussenstanden Kasteelloop bekend!

 

De eerste week van deze online editie van de Kasteelloop zit erop, en dat betekent dat de eerst tussenstand opgemaakt wordt. In het klassement zien we een aantal bekenden van vorig jaar terug, en daarnaast zijn we ook blij een aantal nieuwe namen te zien! Lynn Verheijen gaat aan de leiding bij de vrouwen, en Stijn Arts is het die de snelste tijd bij de mannen heeft neergezet. Wordt vervolgd...

 

december 01, 2021
Gepubliceerd in Nieuws
Getagged onder

Kasteelloop 2021 afgelast

Kasteelloop 2021 afgelast

 

Helaas moeten wij als organisatie melden dat de Kasteelloop van 2021 niet door zal gaan. Na overleg met de gemeente hebben we toch besloten dat een kasteelloop organiseren, zoals wij dat graag zouden willen, niet verstandig is. Wij balen hier ook ontzettend van en zijn daarom wel meteen aan de slag gegaan met een alternatief.

Net als afgelopen jaar gaan we weer een online editie organiseren waar iedereen via de Strava-app een tijd kan neerzetten op de 5 kilometer route. Deze route zal van 6 december t/m 31 december aangduid worden met pijlen, uitgezet door Joop Zanders, waarvoor onze dank! Regelmatig zullen we via Facebook en onze site een tussenstand delen, en uiteindelijk wordt er een eindklassement opgemaakt. Voor de snelste 3 dames en heren zijn er prijzen beschikbaar gesteld door Het Loopcentrum.

Om vroege deelnemers te belonen verloten we gedurende de maand december ook nog leuke prijzen onder ale gelopen tijden. Dus twijfel niet en zet gerust in de eerste week al een tijd neer, je mag immers zoveel pogingen doen als je wilt!

Een overzicht van de route is te zien in het strava segment via de volgende link: https://www.strava.com/segments/30478003. Let op, voor het klassement worden alleen tijden meegenomen gelopen tussen 6 en 31 december 2021.

Deelnemers die zich al hadden ingeschreven hoeven niets te doen om het inschrijfgeld terug te krijgen, de automatische incasso zal geannuleerd worden en er wordt dus ook niets afgeschreven.

Pagina 1 van 4
© 2020 Kasteelloop Horst-Venray