december 01, 2021

Kasteelloop 2021 afgelast

Kasteelloop 2021 afgelast

 

Helaas moeten wij als organisatie melden dat de Kasteelloop van 2021 niet door zal gaan. Na overleg met de gemeente hebben we toch besloten dat een kasteelloop organiseren, zoals wij dat graag zouden willen, niet verstandig is. Wij balen hier ook ontzettend van en zijn daarom wel meteen aan de slag gegaan met een alternatief.

Net als afgelopen jaar gaan we weer een online editie organiseren waar iedereen via de Strava-app een tijd kan neerzetten op de 5 kilometer route. Deze route zal van 6 december t/m 31 december aangduid worden met pijlen, uitgezet door Joop Zanders, waarvoor onze dank! Regelmatig zullen we via Facebook en onze site een tussenstand delen, en uiteindelijk wordt er een eindklassement opgemaakt. Voor de snelste 3 dames en heren zijn er prijzen beschikbaar gesteld door Het Loopcentrum.

Om vroege deelnemers te belonen verloten we gedurende de maand december ook nog leuke prijzen onder ale gelopen tijden. Dus twijfel niet en zet gerust in de eerste week al een tijd neer, je mag immers zoveel pogingen doen als je wilt!

Een overzicht van de route is te zien in het strava segment via de volgende link: https://www.strava.com/segments/30478003. Let op, voor het klassement worden alleen tijden meegenomen gelopen tussen 6 en 31 december 2021.

Deelnemers die zich al hadden ingeschreven hoeven niets te doen om het inschrijfgeld terug te krijgen, de automatische incasso zal geannuleerd worden en er wordt dus ook niets afgeschreven.

© 2020 Kasteelloop Horst-Venray