woensdag, 18 december 2019 17:53
Gepubliceerd in Nieuws

Kasteellopers in de spotlight 3

*Kasteellopers in de spotlight*

Deze week in de spotlight: Sam Slaats!

Ondanks het feit dat Sam als hockeyer zijnde niet elke week de hardloopschoenen aan heeft, stond hij afgelopen jaar samen met zijn broertjes Skip en Joris aan de start. Vader Marc, zelf hardloper, heeft de drie gebroeders aangemoedigd om deel te nemen, en het begint onderhand een traditie te worden. De broers, allen uitkomend voor HCH, hebben de smaak wel te pakken, want ook Rundje um ut Hundje wordt al een aantal jaren door de familie Slaats aangedaan.

Sam geeft aan dat over de verharde weg lopen zijn voorkeur heeft, maar toch loopt hij de Kasteelloop graag omdat het een mooie graadmeting is voor de conditie in de hockey winterstop. Afgelopen jaar wist Skip de broederlijke strijd in zijn voordeel te beslechten, maar Sam zegt dat hij dit niet het hele jaar heeft hoeven horen, “Skip is hier heel bescheiden over gebleven”.

Sam zegt komend jaar naast het hockeyen meer te willen gaan sporten omdat dit afgelopen jaar niet is gelukt door zijn studie. Met deze goede voornemens vergroot hij zijn kansen om in 2020 de positie van Skip aan te gaan vallen…

Online inschrijven voor de Kasteelloop kan via onze site www.kasteelloop.nl nog t/m 19 december, na-inschrijving op de wedstrijddag zelf is ook nog mogelijk.

© 2020 Kasteelloop Horst-Venray